Tässä tulee tämän kesän ykköshitti! Superhelppo kuuman kesän vesimelonisorbetti maistuu varmasti hellepäivänä.  Vesimelonisorbetti sopii välipalaksi tai jopa jälkiruoaksi illallisen päätteeksi. Kaunis ulkonäkö ja raikas maku ovat oiva lisä kesäjuhlien listalle.

 

Tarvitset vesimelonisorbettiin vain kolme ainesosaa: vesimelonia, limeä ja ripauksen suolaa.

Ohje tulee tässä!

 

Leikkaa vesimeloni kuutioiksi, ja pakasta kuutioita n. 2-4 tuntia. Kuutiot saavat jäätyä kunnolla, mutta eivät kivikoviksi.

Heitä pakastetut kuutiot tehosekoittimeen, lisää limenmehua makusi mukaan ja lisää lopuksi ripaus suolaa. Suola tasapainottaa vesimelonin makeaa ja limetin kirpeää makua juuri sopivasti. Sekoita, ja tarjoile! Voit koristella sorbetin lopuksi vielä esimerkiksi mintulla, basilikalla tai sitruunamelissalla.

 

Kurkkaa videolta helppo ohje!

 

@satokausikalenteri

Tulevan kesän paras jälkkäri, olkaa hyvä! 💖🍉⁠ ⁠ Superhelppo, ihana, raikas ja kaunis vesimelonisorbetti, joka valmistuu vain kolmesta raaka-aineesta. 💚⁠ ⁠ Tää sorbetti oli niin hyvää, että se meinas mennä parempiin suihin. Kurkkaa videolta, kenen. ⁠ Tallenna resepti seuraavaa kuumaa kesäpäivää varten! 🌸⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #satokausiresepti #satokausikalenteri #satokausi #sesonkiruokaa #sesonki #ruokatiktok #resepti #tiktokresepti #ruoka #suomitiktok #kesä #kesäresepti #vesimeloni #helpporesepti

♬ original sound – Satokausikalenteri – Satokausikalenteri