Loppukesän lämpimät illat houkuttelevat nauttimaan pitkistä illallisista ystävien kesken. Lasiin kaadetaan kylmää Viña Esmeralda -valkoviiniä ja pöytä katetaan rennolla sormisyötävällä. Kippis! Keskihapokas Viña Esmeralda sopii erinomaisesti etenkin tulisen ruoan kaveriksi Vielä on kesää jäljellä, paljon! Heinä- ja elokuun lämpimät, pimenevät illat ovat oiva aika tarttua hetkeen ja kutsua...
Lue artikkeliLoppukesän lämpimät illat houkuttelevat nauttimaan pitkistä illallisista ystävien kesken. Lasiin kaadetaan kylmää Viña...
Uusi vuosi on täällä ja loppuvuoden juhlat juhlittu! Arjen tavallisuus ja ihanat rutiinit...
Sydäntalven synkkyydessä on helpompi sinnitellä, kun huolehdit, että saat ruoasta kaikki tarpeelliset vitamiinit....
Punakaali on värikäs keräkaali. Punakaalin väri voi vaihdella riippuen sen kasvumaaperästä, ja sen maku...
Herkullinen sweetie on greipin ja pomelon siemenetön risteytys. Kuoren väri on heti sadonkorjuun jälkeen...
Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...
Kyssäkaali tunnetaan myös nimellä kaalirapi ja se lukeutuu kaalien sukuun. Useimmista muista kaaleista poiketen...
Kajottikurpitsa eli vihannespäärynä on vihreä, päärynää muistuttava kurpitsa, jossa on erittäin mieto maku. Ruoanvalmistuksessa...