Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliJoko olet kokeillut parsan grillaamista? Mielestäni se on ehdottomasti paras tapa kypsentää vihreä parsa!...
Tässä “voileipäkakussa” ei ole lainkaan viljaa tai maitoa. Sesongin kasviksia kakusta löytyy sen sijaan...
Haluaisitko syödä hyvää lähellä kasvanutta ilmaista sesongin mukaista ruokaa, saada samalla liikuntaa, nauttia luonnosta...
Kansan keskuudessa Nutellanakin tunnetun hasselpähkinätahnan tekee helposti itse. Se sopii erinomaisesti tuoreiden hedelmien, kuten...
Monelle tutut “protskuletut” muuntuvat raikkaan keväisiksi lisäämällä niihin hieman sitruunaa. Unikonsiemenet tekevät pannukakuista hauskan...
Soppahanna täällä moikka! Teimme Satokausikalenterin kanssa yhteistyössä reseptikirjasen, joka ilmestyy ensi viikolla. Tässä hieman...
Äkkiä valmistuva ihanan lämmin jälkiruoka sisältää vain viisi ainesta eikä lainkaan makeutusaineita! 2 Annosta...
Mangolla ja papaijalla maustettu banaanileipä sopii herkutteluun niin aamupalapöydässä kuin kahvipöydässäkin. 1 leipä Valmistusaika:...