Tämä espanjalaistyylinen tapasherkku valmistuu kotimaisesta silakasta. Boquerones -valkosipulisilakat sopivat niin kalapöytään kuin alkupalaksi hyvän leivän kanssa. Resepti on simppeli, mutta vaatii hieman ennakointia, sillä silakat saavat levätä ensin vuorokauden etikkakylvyssä ja toisen marinadissa. Vinkki: Muista hyödyntää persiljasta myös varret. Silppua ne terävällä veitsellä hienoksi. Boquerones -valkosipulisilakat Neljälle Valmistusaika: 15...
Lue artikkeliPOTENTIAALINEN VILJELYKASVI JOKA EI OLE LYÖNYT ITSEÄÄN LÄPI Mustajuuri (Scorzonera hispanica) kasvaa villinä Aasiassa...
Joulujuurekset -teemaviikko etenee ja tällä kertaa esittelyvuorossa on hieman harvinaisempi punajuuren sukulainen, keltajuurikas. Kotimaisten...
Joulu juurekset -teemaviikon hengessä olemme jo esitelleet yleisimmät joulupöytään kuuluvat juurekset. Tällä kertaa tutustumme...
Joulu juurekset -teemaviikon kunniaksi esittelemme Suomen syödyimmän juureksen. Syömme porkkanaa noin yhdeksän kiloa vuodessa,...
Joulun juurekset -teemaviikon ensimmäinen esittelyssä oleva juures on meille kaikille tuttu lanttu, joka äänestettiin...
Tutkimusten mukaan kasvisten väriaineilla on tärkeitä tehtäviä terveytemme ylläpitäjinä. Useat kasvisten sisältämät väriaineet toimivat...
Palmukaali on lehtikaalin läpimurron myötä löytänyt tiensä myös kotimaisiin ruokakauppoihin. Se on erittäin suosittu...
Äänestimme viikon kasvikseksi persimonin. Tämä makeahko, hieman luumultakin maistuva kasvis aiheuttaa monesti meille kuluttajille...