Kevät on puutarhan heräämisen aikaa ja samalla täydellinen hetki tarttua oksasaksiin. Oikein ajoitetut ja huolellisesti tehdyt leikkaukset auttavat kasveja voimaan paremmin, tuottamaan runsaammin satoa ja näyttämään siistimmiltä. Kevätleikkaus on paitsi hyödyllistä, myös palkitsevaa puutarhurin perustyötä, jonka vaikutukset näkyvät koko kasvukauden ajan. Mutta miten kevätleikkaus tehdään oikein? Mitä kannattaa huomioida,...
Lue artikkeliTällä kertaa kurkuma pääsee pehmeän sämpylän väliin yhdessä bataatista ja mustapavuista taputeltujen kasvispihvien kanssa....
Hölskytysperunat! Tässäpä hurjan helppo resepti mökkikeittiöön tai vaikka kesäisen kevyelle lounaalle. Tarvitset vain kilon...
Mansikoita pizzassa – mitä ihmettä? Mansikka-vuohenjuustopitsa on täydellinen kesäruoka. Kun ladot pitsan päälle vielä...
Kesän maukkaat kasvikset kypsyvät grillissä meheviksi ja paahteisiksi. Grillatut kasvikset ja feta-jogurttikastike vie kasvisten...
Kotimaiset varhaisperunat ovat odotettu herkku ja varma kesän merkki. Kotimaisen varhaisperunan kausi ulottuu toukokuun...
Makeat ja kookkaat puutarhavadelmat ovat herkullinen makupari suolaisen fetan kanssa. Tarjoa vadelma-fetasalaatti lisukkeena grilliruoan...
Roseekausi on paras kausi. Helmeilevä ja täydellisen vaaleanpunainen Chavin Coteaux d’Aix en Provence...
Kaipaatko helppoa tarjottavaa kesän juhliin tai ihan vain piristystä arki-iltoihin? Tässä on kaksi...