Kevät on puutarhan heräämisen aikaa ja samalla täydellinen hetki tarttua oksasaksiin. Oikein ajoitetut ja huolellisesti tehdyt leikkaukset auttavat kasveja voimaan paremmin, tuottamaan runsaammin satoa ja näyttämään siistimmiltä. Kevätleikkaus on paitsi hyödyllistä, myös palkitsevaa puutarhurin perustyötä, jonka vaikutukset näkyvät koko kasvukauden ajan. Mutta miten kevätleikkaus tehdään oikein? Mitä kannattaa huomioida,...
Lue artikkeliHarva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri...
Vannotko perinteisen siman nimeen vai oletko kokeilunhaluinen uskalikko? Sitruunamelissalla maustettu sima on pirskahteleva kuplajuoma...
Kevät on sitrusten kulta-aikaa! Me kokkasimme keväisen sitruunan kylkeen kvinoaa, kanaa sekä kasviksia. Grillattu...
Yksi tämän vuoden odotetuimmista tapahtumista on jo ihan nurkan takana – nimittäin Ruoka 2024!...
Keväässä parasta on, kun pääsee grillin äärelle ja valmistamaan ruokaa, eikö? Kasattiin juureksista värikäs...
Suomen suurin, herkullisin ja kattavin ruoka- ja juomatapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.4.2024 Ruoka 2024...
Itsetehdyt kiivitikkarit valmistuvat vaivattomasti ja nopeasti – ja tekevät varmasti vaikutuksen pienempiin ja isompiinkin...
Fajita-leivät nautitaan ranskankerman, siivutetun broilerin, mango-papaijasalsan ja murusteltujen nachojen kera. Viimeinen silaus leiville annetaan...