Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliMonikäyttöiset vihannespakasteet ripeyttävät ruoanlaittoa, samalla ne ovat kätevä tapa lisätä kasviksia ruokavalioon. Mutta ovatko...
Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Loihdi herkullinen brunssi sitrushedelmistä, sesongin kasviksista ja kotimaisista luomukananmunista....
Viehkeä fenkoli maistuu paahdettuna uunikasvisten seassa tai raakana ohueksi höylättynä salaatissa tai pikkelöitynä. Tämä...
Helmikuussa herkutellaan kotimaisella kalalla. Tiesitkö, että kasvisten lisäksi myös meren antimet ovat vahvasti sesonkiruokaa?...
Helmikuussa sesongissa olevasta valkosipulista valmistat helposti erilaiset kastikkeet ja lisukkeet. Tämä koukuttava valkosipuliconfit maistuu...
Monikäyttöiset ja ravinteikkaat luomukananmunat ovat kiireettömän viikonloppuaamiaisen peruspilari. Banaanin ystävä pyöräyttää luomumunista mehevän pannukakun...
Raikas sitrus-hedelmäsalaatti valmistetaan sesongin maukkaista hedelmistä. Salaatin kirpeä ja raikas maku saa energia tasot...
Ihastuttava ja maukas sipuli, se monen kotikokin suosikki. Tämä ruokaisa ja sievä sipulipiirakka sopii...