Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliNyt jos koskaan kannattaa kokata kuuman kesän aikana kotimaisilla pelloilla kasvaneista kasviksista! Syyskuussa meille...
Kun ruoasta tuntuu puuttuvan se pieni, mutta tärkeä jokin, pieni tilkka etikkaa voi...
Onko ihanampaa aamua kuin sellainen, jossa saa nauttia heti aamupalaksi burgeria? Valmistimme ihanan pehmeästä...
Suomen suosituin ruisleipä on nyt saatavilla 100 % kotimaista täysjyväruista sisältävänä leipänä. Pakkasimme...
Kun viimeisetkin juurekset on nostettu, marjapensaiden sato keitetty hilloiksi ja omenapuiden hedelmät puristettu...
Puutarhakalenterin suosio yllätti meidät täysin viime vuonna. Emme arvanneet, miten moni innostuisi poimimaan auringon...
Loppukesän luonto tarjoaa mahtavia makuelämyksiä. Sinisenä hehkuvat mustikkamättäät ja punaisena loistavat vattupuskat odottelevat innokkaita...
Kotimainen paprika on juuri nyt parhaimmillaan. Satokausi-keittiössä punaisia, keltaisia, oransseja ja vihreitä C-vitamiinipommeja...