Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehuKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu

Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Tilavierailulla täydellisen FREX-perunan syntysijoilla

Tilavierailulla täydellisen FREX-perunan syntysijoilla

Sopimusviljelijä Rami Lilja seuraa sivupeilistä, kuinka kone kaivaa mullasta tasaiseen tahtiin potaatin poikineen....

Juureskoulu – opi tuntemaan kotimaiset juurekset

Juureskoulu – opi tuntemaan kotimaiset juurekset

Kotimaiset juurekset ovat ekologisia, monikäyttöisiä, hyvin säilyviä ja edullisia. Makujen kirjo on valtava ja...

Isänpäiväperinteet uusiksi – yllätä iskä aamiaisburritoilla!

Isänpäiväperinteet uusiksi – yllätä iskä aamiaisburritoilla!

Marraskuun toisena sunnuntaina hemmotellaan iskää, faijaa, isukkia, pappaa, ukkia, isoisää ja vaaria –...

Kekri, Halloween, Samhain – Ammenna sadonkorjuun lopun juhlaperinteistä

Kekri, Halloween, Samhain – Ammenna sadonkorjuun lopun juhlaperinteistä

Tiesitkö, että halloween ei suinkaan ole ainoa juhla, joka sijoittuu loka-marraskuun vaihteeseen? Jo muinaisista...

Koko perheen mango-halloumicurry 

Koko perheen mango-halloumicurry 

Syksyllä maistuu mausteinen ruoka, eikä mausteiden käyttöä kannata pelätä lapsiperheissäkään. Valmistimme sesongin ihanasta...

Viikunapizzaa ja pikkelöintiä

Viikunapizzaa ja pikkelöintiä

Viikunoiden lyhyt sesonki on N-Y-T nyt! Noista omalaatuisen makeista pienistä hedelmistä kannattaa nauttia ihan...

Retroherkun paluu – kerroskiisseli on ihana jälkiruoka tai välipala

Retroherkun paluu – kerroskiisseli on ihana jälkiruoka tai välipala

Kuluvan vuoden aikana lohturuokaa on saattanut kaivata tavallista useammin. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä...

Satokausikalenterin syksyinen yrttikoulu – säilytysvinkkejä, makupareja ja korianterilla ryyditetty kurpitsaramen

Satokausikalenterin syksyinen yrttikoulu – säilytysvinkkejä, makupareja ja korianterilla ryyditetty kurpitsaramen

Yrteillä saa ihmeitä aikaan. Tujaus tuoretta basilikaa tuo ruokaan raikkautta, kourallinen korianteria taikoo...

Tutustu kategorioihimme: