Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliSopimusviljelijä Rami Lilja seuraa sivupeilistä, kuinka kone kaivaa mullasta tasaiseen tahtiin potaatin poikineen....
Kotimaiset juurekset ovat ekologisia, monikäyttöisiä, hyvin säilyviä ja edullisia. Makujen kirjo on valtava ja...
Marraskuun toisena sunnuntaina hemmotellaan iskää, faijaa, isukkia, pappaa, ukkia, isoisää ja vaaria –...
Tiesitkö, että halloween ei suinkaan ole ainoa juhla, joka sijoittuu loka-marraskuun vaihteeseen? Jo muinaisista...
Syksyllä maistuu mausteinen ruoka, eikä mausteiden käyttöä kannata pelätä lapsiperheissäkään. Valmistimme sesongin ihanasta...
Viikunoiden lyhyt sesonki on N-Y-T nyt! Noista omalaatuisen makeista pienistä hedelmistä kannattaa nauttia ihan...
Kuluvan vuoden aikana lohturuokaa on saattanut kaivata tavallista useammin. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä...
Yrteillä saa ihmeitä aikaan. Tujaus tuoretta basilikaa tuo ruokaan raikkautta, kourallinen korianteria taikoo...