Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliJuuri mullasta nostetut, houkuttelevasti höyryävät uudet perunat ovat alkukesän kohokohta ja juhannuksen juhlaruoka....
Pienet kurpitsagaletet ovat loppusyksyn ja pikkujoulukauden söpöimpiä tarjottavia! Nämä maukkaat pikkupiiraat voi valmistaa...
Kasvisten osuuden lisääminen ruokavaliossa kannattaa monesta syystä. Terveyden lisäksi sillä tavalla vaalitaan ympäristöä, eikä...
Mikä yhdistää kurpitsaista kekripizzaa, omenalla höystettyä quiche-piirasta ja itämaisittain maustettua peltilihapiirakkaa? Kenties käsintehty...
Täyteläisten makujen burgundinpata valmistuu näppärästi myös vegaanisena! Satokausikalenterin burgundinpadassa maistuvat juurekset ja herkkusienet,...
Marraskuussa pikkujoulukausi on kuumimmillaan. Perinteiset pippalot jätetään tänä vuonna väliin, mutta onneksi pikkujoulupurtavan...
Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös salaattihyllyyn piilotetulla aarteella, pinaattikiinankaalilla. Meillä Aasiasta...
Kotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan! Kukkakaali on keräkaalin jälkeen Suomen toisiksi suosituin kaali,...