Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliTacotäytteiset uunibataatit ovat näyttävä ja maistuva ruoka, ihanaa vaihtelua perinteisille uuniperunoille. Raikas ananassalsa piristää...
Pääsiäisenä maistuu kotimainen karitsa ja tuoreet yrtit taikovat parhaat maut ruokiin niin arkena...
Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Helppo ja nopea vegeruoka valmistuu savutofusta ja broccoliinista, joka sopii täydellisesti pannulle. Wokin makumaailman...
Nyt twistataan perinteinen makaroonilaatikko seuraavalle makutasolle! Rapeapintainen ja mehevä peltimakaroonilaatikko tarjoillaan itse tehdyn punajuuriketsupin...
Onko moussaka tuttu ruoka? Välimeren alueelta kotoisin oleva perinteisesti uunissa valmistuva ateria taipuu hyvin...
Paahdetuista paprikoista pyöräytetään sauvasekoittimella makuaistia hellivä sosekeitto käden käänteessä. Voit halutessasi paahtaa paprikat etukäteen,...
Hedelmiä kannattaa hyödyntää myös ruoanlaitossa! Tämä annos saa raikkaan vivahteen mandariinista. Sopivan mausteinen lammascurry...