Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliMiten arkiruokien klassikosta, nakkikastikkeesta, tehdään vielä parempaa? Hiomalla maustaminen huippuunsa! Soijakastike tuo kastikkeen makuun...
Lisää jämäjuurekset lasagneen! Suosikkiruoka saa nyt täytteekseen raakamakkaraa ja reilusti juureksia. Maustoimme makkaratäytteen soijakastikkeella,...
Uunikasvikset ovat herkkua! Yksinkertainen, mutta sitäkin toimivampi ateria syntyy tofusta ja kasviksista. Tofun kuivaessa...
Värikäs salaatti koristellaan granaattiomenan siemenillä. Makea mango ja täyteläinen avokado saavat vastapainoa fetajuustosta. Pyöräytä...
Oletko kokannut hawaijinpataa? Maistuvan arkiruoan salaisuus on tuoreessa ananaksessa! Poke-kastike viimeistelee herkullisen annoksen ja...
Raikas salsa kruunaa Teriyaki-kastikkeella maustetun uunilohen! Valmista salsa tuoreesta mangosta. Kypsä mango antaa hieman...
Mokkapalat eivät mene koskaan pois muodista ja ne maistuvat kaikille! Ihanan helppo leivonnainen sopii...
Eksoottisilla hedelmillä viimeistelty sitruunainen jogurtti-juustokakku sopii täydellisesti vaikkapa pääsiäisen kahvipöytään. Herkullinen kakku tarjoillaan...