Perunagalette maistuu nälän tullessa sopivana ja maistuvana herkkuna, nam kuinka hyvää. Kokeile rohkeasti ja tallenna resepti itsellesi alta! Perunagalette 4–6 annosta Valmistusaika: 1,5 h Pohja: 3 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta ½– 1 tl suolaa 100 g voita 1 dl juustoraastetta 1/2 dl kylmää vettä Täyte: 500 g varhaisperunoita...
Lue artikkeliSienirisotolla täytetty kurttukaali on juhlapöydän päätähti. Täytetty kurttukaali kootaan kakkuvuokaan ja kumotaan paiston jälkeen...
Anna joulun tuoksun vallata keittiö! Kirkkaan keltaisina hohtavat joulupäärynät saavat intensiivisen, mutta hienostuneen makunsa...
Kaupallinen yhteistyö: Winestate Talvi on kotona nautiskelun aikaa. Mausteinen kikhernecurry yhdistettynä raikkaaseen valkoviiniin...
Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Tarjoilut pikkujoulupöytään keskellä talvea voi valmistaa kotimaisista ja vastuullisista...
Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion...
Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Mikä onkaan parempaa kuin vastuullisesti tuotetut ja kotimaiset kasvihuonevihannekset...
Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää...
Lautasellamme on kotimaisia kasvihuonevihanneksia ympäri vuoden ja se on ihanaa! Kotimaisuus ja vastuullisuus kulkevat...