Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliSatokausikalenteri goes puutarha! Yhteistyössä GreenCaren kanssa otamme tänä keväänä pihat ja parvekkeet haltuun. Hoivaamme...
Vuoden alussa olemme jakaneet inspiroivia reseptejä ja vinkkejä ruoan ja juoman yhdistämisestä. Joko...
Pizza on aina hyvä idea ja maistuu koko perheelle! Valmistimme alkukevään herkullisimman pizzan...
Joko luit edellisen artikkelimme ruoan ja juoman yhdistämisestä? Ruoka ja kauden kasvikset nousevat uudelle...
Pataruuat kuuluvat talveen siinä kuin takkatuli, villasukat ja punaviinikin. Jälkimmäistä lorahtaa myös mehevän...
Tänä talvena pullat mehevöitetään porkkanalla! Sievän oranssin sävyiset porkkanapullat täytetään kermavaahdolla ja porkkana-passionhillolla...
Banaanisämpylä toimii välipalana tai jälkiruokana erinomaisesti. Vaasanin ja Satokausikalenterin hodariviikko saa makean päätöksen, kun...
Hyviä vegaanisia reseptejä ei voi koskaan olla liikaa. Kasvisruokapäivät ja vegaaniset vaihtoehdot ovat arkipäiväistyneet...