Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliKasvisten sesongit ovat jo selkeästi nostaneet arvoaan suomalaisessa ruokakulttuurissa ja markettien hyllyillä. Oletko tullut...
Syyskuu vie ajatukset kesäisen kepeistä ruokalajeista lämmittäviin pataruokiin. Kehittelimme syksyn ihanimmista juureksista täyttävän...
Kaupallinen yhteistyö: Valio Syksyllä metsä kutsuu retkeilemään ja retkillähän parasta on eväät! Pakkaa siis...
Elokuun hämärtyvät illat eivät ole este puutarhajuhlille, päin vastoin! Kun valaiset puutarhan tunnelmallisilla...
Sadonkorjuun aika on täällä! Nyt nautitaan tuoreista marjoista ja vihanneksista, sekä säilötään satoa talven...
Ensi vuoden kalenterit ovat myynnissä nyt! Tällä kertaa tarjolla on peräti kaksi erilaista kalenteria:...
Arki on täällä taas, samoin jokasyksyinen mietintä koululaisten välipaloista. Olemme Vaasanin kanssa lyöttäytyneet...
Ensi vuoden kalenterit ovat myynnissä nyt! Tällä kertaa tarjolla on peräti kaksi erilaista kalenteria:...