Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa – annokseen uppoavat niin edellisillan ylijääneet tortillaletut kuin jääkaapin perälle jääneet kasviksetkin. Munakokkeliquesadilla on myös ruokaisa ja nopea etätyöpäivän lounas tai välipala. Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti Neljälle Valmistusaika: 30 min Suippokaali-avokadosalaatti: 300 g suippokaalia 2 avokadoa 1...
Lue artikkeliKesäkuu tuo tulleessaan varsinaiset Satokausi-kasvisten kesähitit, nimittäin tässä kuussa parasta just nyt ovat tummanpunaiset...
Salaatit maistuvat kesällä! Raaka-aineet ovat parhaimmillaan ja usein tekee mieli kevyttä ruokaa. Salaattienkin...
Monissa perheissä painitaan saman ongelman kanssa: kalaa pitäisi syödä enemmän. Yleensä kalasta pitävät...
Kesällä ruokakin maistuu paremmalta pihalla! Ja mikä olisikaan lapsille mieluisampaa pöperöä, kuin kotigrillissä valmistetut...
Tänä kesänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Burgeri on parhaimmillaan kesällä, kun sekä sämpylät, että täytteet voi käyttää grillin kautta. Meiltä...
Vuoden kuumin kakkusesonki on täällä, samoin kuin kauan odotettu persikoiden aika. Kehittelimme helpon,...
Kuinka hurmata vieraat ja viedä kielen mukana mennessään myös silmät, nenä ja korvat? Valmistamalla...