Raikkaat, mehevät ja rouskuvat kasvikset kuuluvat ehdottomasti kesän ruokapöytään – ja mikä parasta, ne voivat olla 100 % kotimaisia. Jos mielit vihanneksia, jotka ovat aina tuoreita, maukkaita, kotimaisia ja tasalaatuisia: valitse ylpeydellä kotimainen vaihtoehto: Närpiön Vihannes! Tämän artikkelin vinkeillä kokkaus on helppoa, herkullista ja kotimaista. Närpiön Vihannes kasvattaa...
Lue artikkeliMe täällä Satokausikalenterilla olemme hurjan ihastuneita Vönerin® uutuustuotteeseen, Vöner Not Kot Kotiin™. Not...
Kevät ja kesä on erilaisten retkien aikaa ja kaikkihan sen tietää: retkellä tärkeintä...
Helppo retiisisalsa syntyy muutamasta raaka-aineesta ja sopii mainiosti violetista maissista valmistettujen maissilastujen kanssa pikkupurtavaksi.
Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea ja meillä on ilo kertoa, että Satokauden mukaisin salaattipöytä löytyy nyt...
Tänä kesänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Munakoiso rakastaa mausteita, joten ota maustamisessa rohkeasti askel kohti Lähi-idän tai Pohjois-Afrikan makuja. Munakoiso on parhaimmillaan täysin pehmeäksi kypsennettynä.
Voileipäkakut ovat taas in ja ne ovatkin mitä parhainta tarjottavaa kevään ja kesän...
Vöner® tuoteperhe on kasvanut uudella Vöner Not Kot Kotilla™ ja me innostuimme vöneröimään...