Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa – annokseen uppoavat niin edellisillan ylijääneet tortillaletut kuin jääkaapin perälle jääneet kasviksetkin. Munakokkeliquesadilla on myös ruokaisa ja nopea etätyöpäivän lounas tai välipala. Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti Neljälle Valmistusaika: 30 min Suippokaali-avokadosalaatti: 300 g suippokaalia 2 avokadoa 1...
Lue artikkeliTakapihojen tutut marjapuskat pullistelevat tällä hetkellä eri värisistä herukoista ja karviaisista. Ne kannattaa...
Mustikka on tänä vuonna ihastuttavan aikaisessa, metsistä ja toreilta löytää kotimaista mustikkaa jo...
Turkulaiset puutarhurit Wiivi ja Riikka tuovat Satokausikalenterin blogiin tietoa ruoan kasvattamisesta ja vinkkejä kotipuutarhaan....
Kävimme Helsinki Cupin aikaan Töölössä jakamassa 3000 pussia kotimaisia kasviksia pelaajille, vanhemmille ja...
Helsinki Cup on yksi Euroopan suurimmista junioreiden jalkapalloturnauksista. Turnaukseen osallistuu vuosittain yli 20 000...
Pizza maistuu aina, myös kesällä! Näyttävä pizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla,...
Kesä on täynnä elämyksellisiä matkoja Suomen suvessa. Olipa kyseessä tuttu reittivalinta mökkimaisemiin, uuden paikan...
Tätä tomaattia on odotettu! Närpiön Vihanneksen uutuus on aromaattinen San Marzano tomaatti, joka...