Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliJoulukuun satokausikasviksista otetaan käsittelyyn Suomen suosituin juures eli porkkana. Väriporkkanapussista löydät perinteisen oranssin lisäksi...
Olet ehkä jo törmännyt somehitiksi nousseeseen “kaalipukuun”, joka on nimetty virallisesti “Ametistiksi” materiaalin jalokiviä...
Joulukuun satokausikasvikset ovat nyt saatavilla Food Market Herkusta! Joulukuu toi tullessaan alkutalven odotetuimman hedelmän,...
Joko luit vierailustamme Närpiön Vihanneksella? Lue postauksesta kattava tietopaketti kotimaisesta kasvihuoneviljelystä. Olemme meidän koekeittiössä kokeilleet...
Joko luit vierailustamme Närpiön Vihanneksella? Retkestä syntyi kattava tietopaketti kotimaisesta kasvihuoneviljelystä. Viime kerralla koekeittiössä syntyi...
Joko luit vierailustamme Närpiön Vihanneksella? Retkestä syntyi kattava tietopaketti kotimaisesta kasvihuoneviljelystä. Närpiöstä matkaa 45...
Jaoimme lokakuussa uutisen kotimaisen suippopaprikan tuotannosta. Pääsimme itse tutustumaan Närpiön vihannesosuuskunnan tuotantoon. Tässä matkaraportissa...
Marraskuun satokauden kasviksista valokeilaan pääsee rubiinin punainen granaattiomena, josta syntyy ihanan värikäs ja mehukas...