Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliAah, avomaan kurkku! On niin piristävä, että kuumana kesäpäivänä tuntuu suorastaan siltä kuin pulahtaisi...
Kirpeän raikas kaalisalaatti eli coleslaw on grilliruoan paras kaveri! Rouskuvan rapea coleslaw tuo väriä...
Muistan jäätelökesää, kuuluu klassikkolaulu. Kukapa ei jätskistä tykkäisi – kesällä etenkin! Kylmä herkku on...
Tiesitkö, että vesimeloni on oikeasti marja? Oli kasvitieteellinen määritelmä mikä tahansa, tätä ihanan raikasta...
TARVITSET: n.10 Maa-artisokkaa 2 fenkolia 3 raitajuurta 1 tl pippuria 1/2 tl suolaa 2,5...
Näin syksyllä satokauden antimet ovat parhaimmillaan. Miltä kuulostaisi saaristolaisleipä marinoidulla lehtikaalilla, paistetuilla kantarelleilla ja savutofulla?...
Raparperi kypsyy makeassa mausteliemessä herkulliseksi lämpimäksi jälkiruoaksi. Yhdistä se maustamattomaan jogurttiin tai, jos todella...
Kokeilepa valmistaa ensi kerralla jäätelösi itse mangosta ja ananaksesta. Ne ovat kypsinä niin herkullisen...