Arkiruoka

Arkiruoka

Porkkanakakkua aamiaiseksi

Porkkanakakkua aamiaiseksi

Porkkanakakkua aamiaiseksi? Kyllä, kuulit oikein! Tämä hieman erilainen porkkanakakkuresepti sopii erinomaisesti vaikka aamiaiseksi. Tarvitset...

Kurpitsapikkeli – nopea ja herkullinen lisuke

Kurpitsapikkeli – nopea ja herkullinen lisuke

Kuutioi kurpitsa pikkeliksi! Kurpitsapikkeli on nopea ja herkullinen versio perinteisestä kurpitsasäilykkeestä. Upota kuutioitu kurpitsa...

Sienibruschetat – ihanaa syksyn makua

Sienibruschetat – ihanaa syksyn makua

Syksyiset sienibruschetat! Satokausi-keittiössä valmistuu sesongin sienistä ja rapeakuorisesta patongista ihanan maukkaat sienibruschetat. Sienibruschetat...

Kurpitsa-kikhernevuoka ja tahinikastike – syksyn viileisiin iltoihin

Kurpitsa-kikhernevuoka ja tahinikastike – syksyn viileisiin iltoihin

Tässä simppelissä yhden vuoan ruoassa kurpitsa hautuu uunissa meheväksi lämmittävien mausteiden kanssa. Voit kokeilla...

Uuniomenat ja suolakinuskikastike – syksyn klassikkojälkkäri

Uuniomenat ja suolakinuskikastike – syksyn klassikkojälkkäri

Syksyn klassikkojälkkäri on entistäkin ihanampi, kun uuniomenat saavat kaverikseen kuuman itse keitetyn suolakinuskin. Hapokkaat...

Rakastettu uunifetapasta muuntuu helposti vielä piirun verran paremmaksi – ota talteen herkulliset tuunausvinkit

Rakastettu uunifetapasta muuntuu helposti vielä piirun verran paremmaksi – ota talteen herkulliset tuunausvinkit

Vaivattomasti valmistuva uunifetapasta pelastaa arki-illan ruokakaaokselta, ja pastan perusversio maistuu vieläkin paremmalta, kun...

Sisilian silakat ja juuripersiljamuusi – lokakuun herkku

Sisilian silakat ja juuripersiljamuusi – lokakuun herkku

Kalpene sardiini! Sisilian silakat ja juuripersiljamuusi -annos saa inspiraationsa perinteisestä sisilialaisesta sardiiniruoasta. Kalafileet täytetään...

Käsittele lehtikaali oikein!

Käsittele lehtikaali oikein!

Moni haluaisi syödä enemmän lehtikaalia, mutta pitää makua karvaana tai käsittelyä hankalana. Oikeastaan lehtikaalin...

Tutustu kategorioihimme: