Kasvistieto

Uusimmat artikkelit

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...

Ympäristöystävällistä ruokailua

Ympäristöystävällistä ruokailua

Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...

Nyt sitä saa – suomalainen Bimi® -parsakaali vyöryy ruokakauppoihin

Nyt sitä saa – suomalainen Bimi® -parsakaali vyöryy ruokakauppoihin

Viime vuosina parsakaalien tarjonta on monipuolistunut merkittävästi ja suureen suosioon noussutta Bimi® -parsakaalia kasvatetaan...

Sesonkiherkut kuuluvat kesään

Sesonkiherkut kuuluvat kesään

Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen...

Sitruunainen parsarisotto

Sitruunainen parsarisotto

Parsa on monelle kevään odotetuin kasvis, eikä syyttä. Parsa ja sitruuna ovat klassinen makukombo,...

Talven tuhti peura-palsternakkapata

Talven tuhti peura-palsternakkapata

Pataruuat kuuluvat talveen siinä kuin takkatuli, villasukat ja punaviinikin. Jälkimmäistä lorahtaa myös mehevän...

Laskiaisen uusi hitti: porkkanaiset laskiaispullat

Laskiaisen uusi hitti: porkkanaiset laskiaispullat

Tänä talvena pullat mehevöitetään porkkanalla! Sievän oranssin sävyiset porkkanapullat täytetään kermavaahdolla ja porkkana-passionhillolla...

Tutustu kategorioihimme: