Kasvistieto

Kasvistieto

Puhtaasti kotimaista kasvisruokaa kesään, nyt kokkaillaan vegaanisia Satokausi-tacoja!

Puhtaasti kotimaista kasvisruokaa kesään, nyt kokkaillaan vegaanisia Satokausi-tacoja!

Kesä kypsyttää kotimaiset vihannekset, salaatit ja yrtit mehukkaan maistuviksi. Nämä lähituotetut herkut odottavat pääsevänsä...

Valmista siideriä kotona – poreilevassa kuplajuomassa maistuvat raparperi ja mansikka

Valmista siideriä kotona – poreilevassa kuplajuomassa maistuvat raparperi ja mansikka

Tiesitkö, että siideriä voi valmistaa kotioloissa? Perinteinen omenasiideri on aina takuuvarma vaihtoehto, mutta makuvaihtoehdoilla...

Joulun juurekset: lanttu

Joulun juurekset: lanttu

Lantun käyttö puhuu ruokakulttuurimme, ympäristömme ja kotimaisten kasvisten käytön lisäämisen puolesta – on siis...

Yksi Suomen suosituimmista vihanneksista: sipuli

Yksi Suomen suosituimmista vihanneksista: sipuli

Voimakkaanmakuinen valkosipuli, raikas kevätsipuli, aromikas salottisipuli ja perinteinen keltasipuli – eri sipulilajikkeita on valtava...

Sesongin suosikki: bataattia pöytään!

Sesongin suosikki: bataattia pöytään!

Bataatin kirkkaan oranssi väri houkuttelee ja monipuoliset käyttömahdollisuudet nostavat tämän yhdeksi suosikkimukuloista. Bataatista valmistuu...

Sesonkiherkku: Ruusukaali

Sesonkiherkku: Ruusukaali

Syksyiset ilmat viilenevät ja tuovat tullessaan ensimmäiset yöpakkaset – on ruusukaalin aika loistaa.  Ruusukaali...

Sesonkijuures: Mukulaselleri

Sesonkijuures: Mukulaselleri

Mukulasellerin rosoisen kuoren alta paljastuu aromikas juures. On aika nostaa juurekset maasta ja niiden...

Satokauden puolukassa on luonnetta

Satokauden puolukassa on luonnetta

Syksyisin Suomen metsät punertavat puolukasta – maamme tärkeimmästä luonnonmarjasta. Innostus marjastusta kohtaan on selvästi...

Tutustu kategorioihimme: