Kasvistieto

Uusimmat artikkelit

Lisää kasviksia arkeen

Lisää kasviksia arkeen

Kaupallinen yhteistyö: Apetit Satokausikalenteri ja Apetit haluavat yhdessä kannustaa perheitä syömään enemmän kasviksia....

Kypsennä kasvikset oikein

Kypsennä kasvikset oikein

Tiesitkö, että kypsennystavalla on merkitystä kasviksen makuun? Juuri sopivan napakaksi jätetyt parsakaalit maistuvat paremmin...

Syksyn juhlissa nautitaan suomalaisesta ruoasta

Syksyn juhlissa nautitaan suomalaisesta ruoasta

Tänä syksynä haastamme kaikki suomalaiset liittymään kanssamme mukaan kaikkien aikojen suurimpaan tempaukseen suomalaisen ruoan...

Kalenterista löydät kalojen tiedot

Kalenterista löydät kalojen tiedot

Kasvisten sesongit ovat jo selkeästi nostaneet arvoaan suomalaisessa ruokakulttuurissa ja markettien hyllyillä. Oletko tullut...

Lähiruokaa metsästä

Lähiruokaa metsästä

Turkulaiset Riikka ja Wiivi tuovat Satokausi-saitille juurevaa puutarhurin näkökulmaa. Käsittelyssä ovat niin puutarha, keittiö...

Herneen matka

Herneen matka

Pääsimme viime viikolla Apetitin matkassa retkelle Säkylässä sijaitsevalle Räpin koetilalle. Saimme maistella eri...

#Marjattalteen: nyt on herukoiden ja karviaisten vuoro!

#Marjattalteen: nyt on herukoiden ja karviaisten vuoro!

Takapihojen tutut marjapuskat pullistelevat tällä hetkellä eri värisistä herukoista ja karviaisista. Ne kannattaa...

Mustikasta on moneksi – metsien herkun sesonki on alkanut!

Mustikasta on moneksi – metsien herkun sesonki on alkanut!

Mustikka on tänä vuonna ihastuttavan aikaisessa, metsistä ja toreilta löytää kotimaista mustikkaa jo...

Tutustu kategorioihimme: