Suomalaisen ruoantuotannon ymmärtäminen auttaa meitä arvostamaan sitä entistä enemmän. Pääsimme vierailemaan Järvikylän kasvihuoneisiin katsomaan...
Suomalaiset tunnetusti rakastavat perunaa. Syömme perunaa niin arkena kuin juhlanakin, useimmat jopa joka päivä....
Peruna on taas muodissa eikä ihme, onhan suomalaisen perunan maku aivan omaa luokkaansa! FREX-perunat...
Joko luit aikaisemmat artikkelimme tämän kesän hittikasviksesta Bimi® -parsakaalista? Ensimmäisessä artikkelissa selvitimme mikä Bimi®...
Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...
Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Viime vuosina parsakaalien tarjonta on monipuolistunut merkittävästi ja suureen suosioon noussutta Bimi® -parsakaalia kasvatetaan...
Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...