Marraskuussa pimeyden painaessa mielialaa ja jaksamista alaspäin kannattaa kiinnittää huomiota lautaselle. Vaihteleva ja runsaasti...
Syyskuussa 2019 me Satokausikalenterilla haastoimme yhdessä Atrian kanssa suomalaiset talkoisiin suomalaisen ruoan puolesta....
Kurpitsan sesonki on taas täällä! Oranssi herkku hurmaa syvällä makuprofiilillaan ja tekstuurillaan. Kaiken lisäksi...
Kurpitsojen sesonki jatkuu vielä pitkän tovin ja kotimaisia kurpitsoja on tarjolla runsaammin kuin...
Oletko ajatellut, että moni klassikkoruoka köyhistä ritareista paistettuun riisiin ja pizzaan on syntynyt alunperin...
Satokausikalenteri ja Sydänliitto yhdistävät voimansa suomalaisen ruokakulttuurin puolesta. Tällä kertaa perehdytään maustamiseen ja suolan...
Kaupallinen yhteistyö: Apetit Satokausikalenteri ja Apetit haluavat yhdessä kannustaa perheitä syömään enemmän kasviksia....
Tiesitkö, että kypsennystavalla on merkitystä kasviksen makuun? Juuri sopivan napakaksi jätetyt parsakaalit maistuvat paremmin...