Kasvistieto

Kasvistieto

Marraskuun sydämelliset reseptit

Marraskuun sydämelliset reseptit

Marraskuussa pimeyden painaessa mielialaa ja jaksamista alaspäin kannattaa kiinnittää huomiota lautaselle. Vaihteleva ja runsaasti...

Kiitos, että olet mukana tekemässä muutosta! – #sadonkorjuuhaaste

Kiitos, että olet mukana tekemässä muutosta! – #sadonkorjuuhaaste

Syyskuussa 2019 me Satokausikalenterilla haastoimme yhdessä Atrian kanssa suomalaiset talkoisiin suomalaisen ruoan puolesta....

Hurmaava kurpitsapasta

Hurmaava kurpitsapasta

Kurpitsan sesonki on taas täällä! Oranssi herkku hurmaa syvällä makuprofiilillaan ja tekstuurillaan. Kaiken lisäksi...

Nyhtökurpitsatortillat omenasalsalla

Nyhtökurpitsatortillat omenasalsalla

Kurpitsojen sesonki jatkuu vielä pitkän tovin ja kotimaisia kurpitsoja on tarjolla runsaammin kuin...

Vähennetään yhdessä ruokahävikkiä

Vähennetään yhdessä ruokahävikkiä

Oletko ajatellut, että moni klassikkoruoka köyhistä ritareista paistettuun riisiin ja pizzaan on syntynyt alunperin...

Yrteillä enemmän makua

Yrteillä enemmän makua

Satokausikalenteri ja Sydänliitto yhdistävät voimansa suomalaisen ruokakulttuurin puolesta. Tällä kertaa perehdytään maustamiseen ja suolan...

Lisää kasviksia arkeen

Lisää kasviksia arkeen

Kaupallinen yhteistyö: Apetit Satokausikalenteri ja Apetit haluavat yhdessä kannustaa perheitä syömään enemmän kasviksia....

Kypsennä kasvikset oikein

Kypsennä kasvikset oikein

Tiesitkö, että kypsennystavalla on merkitystä kasviksen makuun? Juuri sopivan napakaksi jätetyt parsakaalit maistuvat paremmin...

Tutustu kategorioihimme: