Kasvistieto

Kasvistieto

Viiden minuutin parsakaaliwok

Viiden minuutin parsakaaliwok

Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustetun kedgeree-riisiruoan juuret ovat Intiassa ja sydän Briteissä.

Cottage pie kotimaisilla juureksilla – se parempi jauheliha-perunasoselaatikko

Cottage pie kotimaisilla juureksilla – se parempi jauheliha-perunasoselaatikko

Cottage pie on brittiläinen klassikkoruoka, jossa yhdistyvät tuhti jauhelihakastike ja maukas perunamuussi. Se...

Nyt sesongissa makea mandariini!

Nyt sesongissa makea mandariini!

Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.

Neljä perusteltua syytä suosia pakastevihanneksia

Neljä perusteltua syytä suosia pakastevihanneksia

Kasvisten pakastaminen on järkevää. Sesonkiruokailussa ja suomalaisessa ruokakulttuurissa säilömisellä on ollut aina merkittävä rooli....

Sitrusten sesongin huipennus

Sitrusten sesongin huipennus

Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...

Nyt sesongissa kullankeltainen kurkuma!

Nyt sesongissa kullankeltainen kurkuma!

Maaliskuun Satokausi-kasviksista monelle ehkä tuntemattomin on intilaisessa keittiössä paljon käytetty maustekasvi kurkuma. Kurkuman löydät...

Satokausi-koulu – Kasvistietoa ja inspiraatiota

Satokausi-koulu – Kasvistietoa ja inspiraatiota

Tällä viikolla juhlistettiin uudistunutta Food Market Herkku Tapiolaa ja samalla julkaistiin upouusi, värikäs ja...

Tutustu kategorioihimme: