Suomalaiset tunnetusti rakastavat perunaa. Syömme perunaa niin arkena kuin juhlanakin, useimmat jopa joka päivä....
Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...
Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen...
Parsa on monelle kevään odotetuin kasvis, eikä syyttä. Parsa ja sitruuna ovat klassinen makukombo,...
Pataruuat kuuluvat talveen siinä kuin takkatuli, villasukat ja punaviinikin. Jälkimmäistä lorahtaa myös mehevän...
Tänä talvena pullat mehevöitetään porkkanalla! Sievän oranssin sävyiset porkkanapullat täytetään kermavaahdolla ja porkkana-passionhillolla...
Usein sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Koostimme Valio Luomu -tuotteista ja...