Sesonkiherkut

Sesonkiherkut

Nyt sesongissa makea mandariini!

Nyt sesongissa makea mandariini!

Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.

Sitrusten sesongin huipennus

Sitrusten sesongin huipennus

Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...

Nyt sesongissa kullankeltainen kurkuma!

Nyt sesongissa kullankeltainen kurkuma!

Maaliskuun Satokausi-kasviksista monelle ehkä tuntemattomin on intilaisessa keittiössä paljon käytetty maustekasvi kurkuma. Kurkuman löydät...

Nyt sesongissa herkullinen papaija!

Nyt sesongissa herkullinen papaija!

Oranssilihainen papaija maistuu sellaisenaan tai kokeile sitä kuumennettuna.

Eksoottiset makuparit – Nyt tulee Satokausi-koulu

Eksoottiset makuparit – Nyt tulee Satokausi-koulu

Eksoottisista hedelmistä kannattaa nauttia nyt! Värikkäät hedelmät ovat listattu vuoden 2019 ruokatrendiksi ja ne...

Sesongin jännittävin – Sitruksinen silakkaleipä

Sesongin jännittävin – Sitruksinen silakkaleipä

Helmikuussa herkutellaan sitruksilla! Leivän päälle pääsee Satokausi-kasviksista appelsiini, mutta myös jännittävä uutuus, lila bataatti....

Näin syöt helposti Satokausien mukaan

Näin syöt helposti Satokausien mukaan

Haluaisitko syödä yhä kasvispainotteisemmin ja Satokausia noudattaen? Ainostaan hevi-osaston tuorekasviksiin ei tarvitse suinkaan tyytyä,...

Sesongin parhaat reseptit:  veriappelsiinipasta

Sesongin parhaat reseptit: veriappelsiinipasta

Veriappelsiinien kauan odotettu sesonki on täällä! Koska sesonki kestää vain pari kuukautta, kannattaa näistä...

Tutustu kategorioihimme: