RUOKA

RUOKA

Kotimainen hapankaali mehevöittää peltilihapiirakan ja maistuu kekripizzan päällä!

Kotimainen hapankaali mehevöittää peltilihapiirakan ja maistuu kekripizzan päällä!

Mikä yhdistää kurpitsaista kekripizzaa, omenalla höystettyä quiche-piirasta ja itämaisittain maustettua peltilihapiirakkaa? Kenties käsintehty...

Burgundinpata kasvisjauhispyöryköillä

Burgundinpata kasvisjauhispyöryköillä

Täyteläisten makujen burgundinpata valmistuu näppärästi myös vegaanisena! Satokausikalenterin burgundinpadassa maistuvat juurekset ja herkkusienet,...

Joulunajan värikkäimmän juhlapöydän kruunaa Vöner Jouluvarras!

Joulunajan värikkäimmän juhlapöydän kruunaa Vöner Jouluvarras!

Marraskuussa  pikkujoulukausi on kuumimmillaan. Perinteiset pippalot jätetään tänä vuonna väliin, mutta onneksi pikkujoulupurtavan...

Uusia makuja kotikeittiöön – nyt kokataan Pak Choi -kaalipaistosta!

Uusia makuja kotikeittiöön – nyt kokataan Pak Choi -kaalipaistosta!

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös salaattihyllyyn piilotetulla aarteella, pinaattikiinankaalilla. Meillä Aasiasta...

Kukkakaali pizzaiola on loppusyksyn hitti

Kukkakaali pizzaiola on loppusyksyn hitti

Kotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan! Kukkakaali on keräkaalin jälkeen Suomen toisiksi suosituin kaali,...

Tilavierailulla täydellisen FREX-perunan syntysijoilla

Tilavierailulla täydellisen FREX-perunan syntysijoilla

Sopimusviljelijä Rami Lilja seuraa sivupeilistä, kuinka kone kaivaa mullasta tasaiseen tahtiin potaatin poikineen....

Juureskoulu – opi tuntemaan kotimaiset juurekset

Juureskoulu – opi tuntemaan kotimaiset juurekset

Kotimaiset juurekset ovat ekologisia, monikäyttöisiä, hyvin säilyviä ja edullisia. Makujen kirjo on valtava ja...

Isänpäiväperinteet uusiksi – yllätä iskä aamiaisburritoilla!

Isänpäiväperinteet uusiksi – yllätä iskä aamiaisburritoilla!

Marraskuun toisena sunnuntaina hemmotellaan iskää, faijaa, isukkia, pappaa, ukkia, isoisää ja vaaria –...

Tutustu kategorioihimme: