Reseptit

Reseptit

Hävikistä herkkuateriaksi – hävikkipata

Hävikistä herkkuateriaksi – hävikkipata

Kaupallinen yhteistyö: Santa Maria Milloin viimeksi kurkkasit jääkaapin vihanneslokeroon? Pilkistääkö sieltä pussillinen parhaat...

Argentiinan ruokakulttuuri tutuksi – Milanesa & chimichurri-ranskalaiset

Argentiinan ruokakulttuuri tutuksi – Milanesa & chimichurri-ranskalaiset

Kaupallinen yhteistyö: Winestate Mitä mieleesi tulee, kun ajattelet Argentiinaa? Kenties jalkapallo, intohimoisen tangon...

Täytetyt purppurabataatit ja täyteläinen pekoni-BBQ-kastike

Täytetyt purppurabataatit ja täyteläinen pekoni-BBQ-kastike

Kaupallinen yhteistyö: Snellman Kevättalvi tarjoilee sesonkiruokailijalle syksyllä varastoituja kotimaisia kasviksia sekä lämpimämmistä maista...

Pääsiäispöydän vieraat: veriappelsiinilohi ja bataattisalsa

Pääsiäispöydän vieraat: veriappelsiinilohi ja bataattisalsa

Kaupallinen yhteistyö: Saga Veriappelsiinien sesonki päättyy pian, mutta maaliskuun ajan ehtii nauttimaan punaisena...

Pitaleivät punajuurifalafeleilla ja päärynätzatzikilla 

Pitaleivät punajuurifalafeleilla ja päärynätzatzikilla 

Kaupallinen yhteistyö: Lumme Putosiko punajuurta paidalle? Ei paniikkia, sillä tänään Satokausi-keittiössä perehdytään jokaisen...

Grillattua bataattia, fetaa ja verigreippiä – grillikausi alkaa NYT!

Grillattua bataattia, fetaa ja verigreippiä – grillikausi alkaa NYT!

Kaupallinen yhteistyö: Weber Me suomalaiset olemme grillikansaa. Satoi tai paistoi, grillissä tirisevät niin...

Yrttiviikko kannustaa kokeilemaan uusia makuja – nyt kokataan chimichurripastaa!

Yrttiviikko kannustaa kokeilemaan uusia makuja – nyt kokataan chimichurripastaa!

Kaupallinen yhteistyö: Järvikylä Yrttiviikko on täällä taas! Satokausikalenteri haastaa sinut kokeilemaan ainakin yhtä uutta...

Terveellinen ruoka kuuluu kaikille!

Terveellinen ruoka kuuluu kaikille!

Kaupallinen yhteistyö: Sydänmerkki Terveellinen ruoka kuuluu kaikille tuloista, elämäntilanteesta ja ruokavaliosta riippumatta. Lue lisää...

Tutustu kategorioihimme: