Reseptit

Reseptit

Parsakaali

Parsakaali

Tavallisimmin parsakaali on väriltään vahvan vihreää, mutta myös violetteja ja jopa valkoisia lajikkeita parsakaalista...

Vadelma Nice Cream

Vadelma Nice Cream

“Nice cream” viittaa banaaneista valmistuvaan jäädykkeeseen, joka on näppärä valmistaa. Ohje on helposti muunneltavissa,...

Kukkakaali

Kukkakaali

Kukkakaali (Brassica Oleraceae, Botrytis-ryhmä) kuuluu kukkivien kaalien ryhmään samaan tapaan kuin parsakaali, romanescu ja...

Tilli

Tilli

Tilli (Anethum graveolens) pitää vahvan asemansa suomalaisruokien mausteena edelleen, vaikka kymmenittäin muitakin yrttejä on...

Kesän satokauden kaksi helmeä – raparperi ja mansikka!

Kesän satokauden kaksi helmeä – raparperi ja mansikka!

Heinäkuun alussa on täydellinen tilaisuus yhdistää herkullisesti kaksi kesän satokauden helmeä, nimittäin raparperi ja juuri...

Persikka-nektariinifudge

Persikka-nektariinifudge

Yhdistä kesän makeat persikat sekä nektariinit kookokseen ja heitä joukkoon kourallinen lempipähkinöitäsi. Saat herkullista...

Raakasuklaa-aprikoosit

Raakasuklaa-aprikoosit

Makea ja mehukas aprikoosi on loistava kaveri tummalle raakasuklaalle. Mikä parasta, tämän herkun loihtii...

Varhaiskaali

Varhaiskaali

Varhaiskaali on kerä- eli valkokaalia (Brassica oleracea var. capitata), mutta varhaiskaaliksi viljelijät valitsevat aivan...

Tutustu kategorioihimme: