Loppukesän lämpimät illat houkuttelevat nauttimaan pitkistä illallisista ystävien kesken. Lasiin kaadetaan kylmää Viña Esmeralda -valkoviiniä ja pöytä katetaan rennolla sormisyötävällä. Kippis! Keskihapokas Viña Esmeralda sopii erinomaisesti etenkin tulisen ruoan kaveriksi Vielä on kesää jäljellä, paljon! Heinä- ja elokuun lämpimät, pimenevät illat ovat oiva aika tarttua hetkeen ja kutsua...
Lue artikkeliÄänestimme viikon kasvikseksi keltavahveron eli kantarellin. Kantarelli on yksi arvostetuimmista ruokasienistämme. Se on helppo...
Valitsimme viikon kasvikseksi raparperin. Se on ensimmäisiä avomaan vihanneksiamme, jonka satoa on ollut saatavilla...
Äänestimme viikon kasvikseksi sitruunan. Hyvän ruoan salaisuus on suolan, makean, happamuuden, karvauden ja umamin...
Äänestimme viikon kasvikseksi papaijan. Vaikka papaija tuottaa satoa ympäri vuoden sen saatavuuden huippu ajoittuu...
Äänestimme viikon kasvikseksi passiohedelmän. Passiohedelmä on kasvitieteellisesti marja, eikä se ole kovin yleinen herkku...
Äänestimme viikon kasvikseksi annoonan. Tämä hedelmä ei ole kovin yleinen Suomessa, mutta viime vuosina...
Äänestimme viikon kasvikseksi mangon. Keväällä mangoa tuodaan meille Etelä-Amerikasta, jossa se on sesongissa. Tällä...
Äänestimme viikon kasvikseksi avokadon. Tämä päärynänmuotoinen luumarja on ollut viime vuosina pinnalla sosiaalisessa mediassa....