Sydäntalven synkkyydessä on helpompi sinnitellä, kun huolehdit, että saat ruoasta kaikki tarpeelliset vitamiinit. Tämä käy helposti ja edullisesti kotimaisten kasvihuonevihannesten avulla. Satokausi-keittiön kehittelemät reseptit varmistavat, että itsensä helliminen hyvällä ruoalla on hauskempaa kuin vitamiinipurkilla piipahtaminen. Kasviksia tulisi syödä nykyistä enemmän Pohjoismaiset ravitsemussuositukset päivitettiin kesällä 2023. Uusissa suosituksissa kehotetaan...
Lue artikkeliSydäntalven synkkyydessä on helpompi sinnitellä, kun huolehdit, että saat ruoasta kaikki tarpeelliset vitamiinit....
Punakaali on värikäs keräkaali. Punakaalin väri voi vaihdella riippuen sen kasvumaaperästä, ja sen maku...
Herkullinen sweetie on greipin ja pomelon siemenetön risteytys. Kuoren väri on heti sadonkorjuun jälkeen...
Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...
Kyssäkaali tunnetaan myös nimellä kaalirapi ja se lukeutuu kaalien sukuun. Useimmista muista kaaleista poiketen...
Kajottikurpitsa eli vihannespäärynä on vihreä, päärynää muistuttava kurpitsa, jossa on erittäin mieto maku. Ruoanvalmistuksessa...
Maa-artisokka on hiljalleen kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa muiden juuresten rinnalla, vaikka kyseistä kasvista on...
Tuore guava tuntuu pehmeältä ja tuoksuu voimakkaasti hedelmäiseltä, kukkaiselta ja makealta. Kypsästä guavasta voi...