Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea ja meillä on ilo kertoa, että sesonginmukaisia kasviksia saa nyt myös...
Vuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan myös syvällisemmin luomutuotantoon...
Haluaisitko syödä yhä kasvispainotteisemmin ja Satokausia noudattaen? Ainostaan hevi-osaston tuorekasviksiin ei tarvitse suinkaan tyytyä,...
Satokausikalenterin missiona on kasvisten kulutuksen lisääminen ja monipuolistaminen. Liiketoimintana on omien kustannustuotteiden myynti sekä...
Olet ehkä jo törmännyt somehitiksi nousseeseen ”kaalipukuun”, joka on nimetty virallisesti ”Ametistiksi” materiaalin jalokiviä...
Jaoimme lokakuussa uutisen kotimaisen suippopaprikan tuotannosta. Pääsimme itse tutustumaan Närpiön vihannesosuuskunnan tuotantoon. Tässä matkaraportissa...
Joko olet kuullut Ruokaboksista, uudesta ruokakassipalvelusta? Pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun sekä näiden lähialuelle toimittava...
Moni meistä painii viikosta toiseen samojen haasteiden kanssa: mitä ruokaa valmistaisi ja kuinka ruokaan...