Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliSuperhelppo suklaafudge tehdään joulun aikaa tuoreista taateleista ja koristellaan joulunpunaisilla granaattiomenan siemenillä. Valmistusaika: 15...
Tämä aurinkoinen jälkiruoka on muunnelma keikauskakusta, joka koristellaan tällä kertaa aromikkaalla mandariinilla. Taikina saa...
Hokkaido-kurpitsa antaa näihin nugetteihin sekä mahtavan oranssin värin että sopivasti makeutta. Vain mausteita ja...
Talvisia makuja, eli appelsiinia ja karpaloa, täynnä oleva smoothie sopii kevyeksi väli- tai alkupalaksi...
Tästä yksinkertaisemmaksi ei jälkiruokaohje voi enää mennä. Täydellisen kypsästä persimonista saa ilman kikkailua herkullista...
Karpalon metsäinen maku pehmenee miellyttävästi makean omenan avulla, jolloin lopputuloksena on hauska välipala tai...
Sipseihin saa lisää makua ja näköä käyttämällä raaka-aineena perunan sijasta upean värisiä raitajuuria. Pieni...
Uunissa kokonaisena paahdetut maa-artisokat muuttuvat meheviksi suupaloiksi. Valkosipulitimjamidipin kanssa tarjoiltuna ne ovat vaivatonta tarjottavaa...