Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehuKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu

Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Granaattiomena-suklaafudge

Granaattiomena-suklaafudge

Superhelppo suklaafudge tehdään joulun aikaa tuoreista taateleista ja koristellaan joulunpunaisilla granaattiomenan siemenillä. Valmistusaika: 15...

Satsuma-kurpitsa-keikausmuffinssit

Satsuma-kurpitsa-keikausmuffinssit

Tämä aurinkoinen jälkiruoka on muunnelma keikauskakusta, joka koristellaan tällä kertaa aromikkaalla mandariinilla. Taikina saa...

Kurpitsanugetit ja currydippi

Kurpitsanugetit ja currydippi

Hokkaido-kurpitsa antaa näihin nugetteihin sekä mahtavan oranssin värin että sopivasti makeutta. Vain mausteita ja...

Appelsiini-karpalo-smoothie

Appelsiini-karpalo-smoothie

Talvisia makuja, eli appelsiinia ja karpaloa, täynnä oleva smoothie sopii kevyeksi väli- tai alkupalaksi...

Persimonsorbetti ja mausteinen kookoskerma

Persimonsorbetti ja mausteinen kookoskerma

Tästä yksinkertaisemmaksi ei jälkiruokaohje voi enää mennä. Täydellisen kypsästä persimonista saa ilman kikkailua herkullista...

Karpalo-omenaremmit

Karpalo-omenaremmit

Karpalon metsäinen maku pehmenee miellyttävästi makean omenan avulla, jolloin lopputuloksena on hauska välipala tai...

Raitajuurisipsit

Raitajuurisipsit

Sipseihin saa lisää makua ja näköä käyttämällä raaka-aineena perunan sijasta upean värisiä raitajuuria. Pieni...

Paahdetut maa-artisokat ja valkosipulitimjamidippi

Paahdetut maa-artisokat ja valkosipulitimjamidippi

Uunissa kokonaisena paahdetut maa-artisokat muuttuvat meheviksi suupaloiksi. Valkosipulitimjamidipin kanssa tarjoiltuna ne ovat vaivatonta tarjottavaa...

Tutustu kategorioihimme: