Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa – annokseen uppoavat niin edellisillan ylijääneet tortillaletut kuin jääkaapin perälle jääneet kasviksetkin. Munakokkeliquesadilla on myös ruokaisa ja nopea etätyöpäivän lounas tai välipala. Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti Neljälle Valmistusaika: 30 min Suippokaali-avokadosalaatti: 300 g suippokaalia 2 avokadoa 1...
Lue artikkeliSoppahanna täällä moikka! Teimme Satokausikalenterin kanssa yhteistyössä reseptikirjasen, joka ilmestyy ensi viikolla. Tässä hieman...
Äkkiä valmistuva ihanan lämmin jälkiruoka sisältää vain viisi ainesta eikä lainkaan makeutusaineita! 2 Annosta...
Mangolla ja papaijalla maustettu banaanileipä sopii herkutteluun niin aamupalapöydässä kuin kahvipöydässäkin. 1 leipä Valmistusaika:...
Keväisen keltaisissa ja ihanan mehevissä vaahtokarkeissa maistuu trooppinen passionhedelmä. Valmistusaika: 45 min Jähmettmisaika: 1-4...
Ananaskirsikat on helppo tuunata näyttäviksi tarjottaviksi vaikka juhlapöytään. n. 20 kpl Valmistusaika: 20 min...
Hienostuneen makuinen kookos panna cotta sopii mahtavasti tarjottavaksi raikkaan mangososeen kanssa. 2 annosta Valmistusaika:...
Ihana brownie kätkee sisäänsä täyteläisyyttä tuovaa avokadoa sekä mehevyyttä antavaa bataattia. 12 palaa Valmistusaika:...
Pienien veriappelsiinitorttujen pohjan ja täytteen voi tehdä valmiiksi ja yhdistää juuri ennen tarjoilua. 9...