Kaikki artikkelit

Karkkia vesimelonin kuorista!Kaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Karkkia vesimelonin kuorista!

Tiesitkö, että voit tehdä karkkimatoja itse vesimelonin kuorista? Kyllä! Tämä resepti sopii hauskaksi tekemiseksi vaikka lasten kanssa, ja tuloksena saat herkullisia, luonnonmukaisia karkkimatoja. Lisäksi resepti pienentää hävikkiä, kun vesimelonin kuoretkin hyödynnetään. Kun olet syönyt vesimelonin, säästä kuoret. Kuori paloista vihreä osa pois kuorimaveitsellä. Pilko vesimelonin kuoret ohuiksi suikaleiksi. Heitä kuorenpalat...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Juuresviikko: Keltajuurikas

Juuresviikko: Keltajuurikas

Joulujuurekset -teemaviikko etenee ja tällä kertaa esittelyvuorossa on hieman harvinaisempi punajuuren sukulainen, keltajuurikas. Kotimaisten...

Juuresviikko: Palsternakka

Juuresviikko: Palsternakka

Joulu juurekset -teemaviikon hengessä olemme jo esitelleet yleisimmät joulupöytään kuuluvat juurekset. Tällä kertaa tutustumme...

Juuresviikko: Porkkana

Juuresviikko: Porkkana

Joulu juurekset -teemaviikon kunniaksi esittelemme Suomen syödyimmän juureksen. Syömme porkkanaa noin yhdeksän kiloa vuodessa,...

Juuresviikko: Lanttu

Juuresviikko: Lanttu

Joulun juurekset -teemaviikon ensimmäinen esittelyssä oleva juures on meille kaikille tuttu lanttu, joka äänestettiin...

Syödään värikkäästi!

Syödään värikkäästi!

Tutkimusten mukaan kasvisten väriaineilla on tärkeitä tehtäviä terveytemme ylläpitäjinä. Useat kasvisten sisältämät väriaineet toimivat...

Parasta juuri nyt: Palmukaali

Parasta juuri nyt: Palmukaali

Palmukaali on lehtikaalin läpimurron myötä löytänyt tiensä myös kotimaisiin ruokakauppoihin. Se on erittäin suosittu...

Parasta juuri nyt: Persimon

Parasta juuri nyt: Persimon

Äänestimme viikon kasvikseksi persimonin. Tämä makeahko, hieman luumultakin maistuva kasvis aiheuttaa monesti meille kuluttajille...

Suosimalla satokauden kasviksia syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa sekä ympäristöä

Suosimalla satokauden kasviksia syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa sekä ympäristöä

Kasvisten säännöllinen syöminen pidentää tutkitusti ihmisen elinvuosia, mutta silti me suomalaiset syömme enemmän lihaa...

Tutustu kategorioihimme: