Tekeekö mielesi kasvispihvejä, mutta raastamiseen ei ole aikaa? Fresh Servantin Hetki-salaatit ja ruoanlaittotuotteet on esikäsitelty puolestasi, joten voit keskittyä kokkaamiseen ja mausteilla irrotteluun. Esittelemme kaksi Hetki-kasvisreseptiä, jotka viimeistellään sesongin raikkailla yrteillä ja sitruunalla. Näissä Hetkissä maistuu kevät! Helppoa ja luovaa herkuttelua Kasvispitoinen ruoka tuo elämään virtaa ja värejä....
Lue artikkeliKotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan ja kaalivalikoimassa riittää valinnan varaa. 6. – 12.10....
Parsakaalin kulutus koki kovan kolauksen 1990-luvun alussa. PRESIDENTIN HYLKIMÄ KASVIS Ravintopitoisen parsakaalin kulutus Yhdysvalloissa...
Lehtikaali on löytänyt tiensä ruokakauppoihin. Lehtikaali oli vuoden 2013 hittikasvis ja se on jatkanut...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...
Nautimme tätä juuresten tavoin käytettävä kaalia noin 200 grammaa vuodessa henkilöä kohden. Kyssäkaali eli...
Kaaliviikkoa vietetään 6.-12.10.2014. Kaaleilla on ollut merkittävä rooli ruokakulttuurissamme ja tämä teemaviikko on hyvä...
Hävikkiviikolla julkaistusta kirjoituksestamme on syntynyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Keskustelu on aiheuttanut oikean suuntaisia...
Viime viikolla vietetty hävikkiviikko on toivottavasti herättänyt meidät pohtimaan kulutustottumuksiamme. Heitämme vuosittain roskiin 22...