Kaikki artikkelit

Arjen sankarit, jotka työskentelevät päivittäin tarjotakseen kotimaisia kasviksia suomalaisiin ruokapöytiinKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Arjen sankarit, jotka työskentelevät päivittäin tarjotakseen kotimaisia kasviksia suomalaisiin ruokapöytiin

Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Mikä onkaan parempaa kuin vastuullisesti tuotetut ja kotimaiset kasvihuonevihannekset ympäri vuoden? Närpiön Vihanneksen tekijöillä on iso rooli tuoda nämä herkut jokaiseen kotiin.  Vastuullisuus ensiarvoista Monelle kuten myös Satokausikalenterille kotimaiset vihannekset ovat ehdottomia lautasellaan. Sinulla on oikeus tuntea vihannesten alkuperä ja tuotantomenetelmät. Osuuskunta Närpiön Vihannekselle onkin...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Siikaceviche-tacot – kesäpäivien kevyt lounas

Siikaceviche-tacot – kesäpäivien kevyt lounas

Kesäkuussa kaloista sesongissa on siika, joka sopii hyvin esimerkiksi raakakypsennettäväksi. Siikaceviche-tacot maistuvat kesäpäivien kevyenä...

Satokausikalenteri muutti mökille – Ihastuttavan värikkään huvikummun taikoi E.Ahlström

Satokausikalenteri muutti mökille – Ihastuttavan värikkään huvikummun taikoi E.Ahlström

Yhteistyö: E.Ahlström Kevättalvella Satokausikalenterin jengi päätti jättää Stadin tomut taakseen ja toteuttaa haaveensa muuttaa...

Varhaisperunoiden uudet kujeet – kokeile kutkuttavia kiuaspottuja, aasialaista perunasalaattia, cocktailpaloja sekä lyttypottuja uudella twistillä

Varhaisperunoiden uudet kujeet – kokeile kutkuttavia kiuaspottuja, aasialaista perunasalaattia, cocktailpaloja sekä lyttypottuja uudella twistillä

Ei kesää ilman varhaisperunaa! Sesongin ykkösherkkua on odotettu jälleen vesi kielellä, ja tänä kesänä...

Kotimaisen varhaisperunan satokausi alkaa nyt

Kotimaisen varhaisperunan satokausi alkaa nyt

Tämän kesän varhaisperunasadosta odotetaan määrältään tavanomaista. Laadultaan kuluttajille päätyvä kotimainen varhaisperuna on aina priimaa....

Saimaa on Itä-Suomen gastronominen helmi – lue kesäiset matkavinkit Etelä-Karjalaan

Saimaa on Itä-Suomen gastronominen helmi – lue kesäiset matkavinkit Etelä-Karjalaan

Saimaa on valittu vuoden 2024 Euroopan ruokaprovinssiksi. Alueen ruokakulttuuri on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteikkyyttä, huipputason...

Onnistu soijarouheen valmistuksessa – täydellinen vegeburgeri ja pyörykät samasta taikinasta

Onnistu soijarouheen valmistuksessa – täydellinen vegeburgeri ja pyörykät samasta taikinasta

Tiesitkö, että sinä päätät miltä soijarouhe maistuu? Soijarouhe on monella tapaa täydellinen raaka-aine: edullinen,...

Biodiversiteetin puolesta harkituin valinnoin

Biodiversiteetin puolesta harkituin valinnoin

Biodiversiteetillä tarkoitetaan kasvien, eläinten, mikro-organismien ja ekosysteemien monimuotoisuutta. Biodiversiteettiä käytetään usein ekosysteemien terveyden ja...

Närpiön Vihannes lupaa kaikkien aikojen vihanneskesän

Närpiön Vihannes lupaa kaikkien aikojen vihanneskesän

Osuuskunta Närpiön Vihanneksen viljelijät lupaavat, että edessä on kaikkien aikojen vihanneskesä. Kotimaisten kasvihuonevihannesten...

Tutustu kategorioihimme: