Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliLoppusyksy tarjoaa sadonkorjuun kunniaksi parastaan, kun suositun Satokausi Rosén rinnalle saadaan uusi kumppani kruunaamaan...
Suomalaisten suosikkisienet suppilovahverot päätyvät Satokausi-keittiössä pataan täysin kotimaisen Myllyn Paras -kuviopastan kanssa. Pastan keittohöyryissä...
Lehtikaali iski suomalaisten sydämiin rytinällä vuonna 2013 eikä suosio ole sen jälkeen hiipunut. Lehtikaali...
Poronlihaa on pidetty kalliina ja vaikeasti valmistettavana raaka-aineena, mutta nyt kumoamme tämän myytin! Kokkaamme...
”Happamia”, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Vanha sananlasku pitää yllä vankkaa oletusta siitä, että pihlajanmarjat ovat...
Helppokäyttöiset liemivalmisteet ovat mahtavia mauntuojia sekä arjen aikaa säästäviä supersankareita. Täyteläinen juureskeittomme sai...
Lapsiperheissä aika juoksee lasten kanssa kovaa vauhtia. Asioita pitäisi muistaa hoitaa useita samanaikaisesti samalla...
Omenoiden sadonkorjuusta syntyy ihana mausteinen omenagranola, jonka tuoksu täyttää kodin. Kotimaisten omenoiden sesongista saadaan...