Paistetut nuudelit saavat väriä varsiparsakaalista. Parhaan lopputuloksen takaavat kuuma wokkipannu ja herkullinen kastike. Pad thai varsiparsakaalilla on kuin thaimaalainen pyttipannu, jonne myös muut jääkaapissa lojuvat vihannekset uppoavat helposti. Vinkki: Kasvisversion saat helposti vaihtamalla katkaravut rapeiksi paistettuun tofuun ja kalakastikkeen soijakastikkeeseen. Pad thai varsiparsakaalilla Neljälle Valmistusaika: 30 min 180 g...
Lue artikkeliMonipuolinen ruokavalio on täynnä herkullisia makuja, värejä ja tuoksuja. Lapsiperheiden arjessa kokkauksen nopeus...
Oletko koskaan törmännyt Sydänmerkkiin? Tiedätkö, mistä Sydänmerkki pakkauksen kyljessä viestii? Oli vastauksesi sitten...
Miten kastanjoita oikein valmistetaan? Ikuisuuskysymys, jota moni ei koskaan selvitä! Kastanja on ihana, perinteinen...
Pikkujoulupöydän katseenvangitsija on purppurainen punajuuricarpaccio ja rapeat juustolastut. Makeat punajuurikkaat ja suolainen juusto ovat...
Tämä espanjalaistyylinen tapasherkku valmistuu kotimaisesta silakasta. Boquerones -valkosipulisilakat sopivat niin kalapöytään kuin alkupalaksi hyvän...
Sienirisotolla täytetty kurttukaali on juhlapöydän päätähti. Täytetty kurttukaali kootaan kakkuvuokaan ja kumotaan paiston jälkeen...
Anna joulun tuoksun vallata keittiö! Kirkkaan keltaisina hohtavat joulupäärynät saavat intensiivisen, mutta hienostuneen makunsa...
Kaupallinen yhteistyö: Winestate Talvi on kotona nautiskelun aikaa. Mausteinen kikhernecurry yhdistettynä raikkaaseen valkoviiniin...