Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliMarinoitua punasipulia, mehukasta punakaalia, tirskahtelevia talviomenoita ja pitkään uunissa muhinutta kotimaista possunlihaa. Kun lisäät...
Helmikuussa sesongin fenkoli upotetaan savukalan, perunan sekä keittokasvisten kanssa samaan seljankakylpyyn. Kalasopalla herkuttelun jälkeen...
Poikkeuksellinen vuosi veti ruokakaupan myynnin jyrkkään nousuun. Eniten kasvoi vihannesten myynti. Lihatuotteista eniten kasvoi...
Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula ja Satokausikalenterin virallinen viiniasiantuntija Master of Wine Tuomas Meriluoto listasivat...
Rapeat kalapuikot maistuvat niin muksuille kuin meille aikuisillekin, mutta kouluruokaloiden kestosuosikissa on muutakin hyvää...
Kukapa ei rakastaisi uuniperunoita!? Tuttu ja turvallinen pottu puetaan tammikuussa uusiin tamineisiin, kun...
Viisi ympäristöystävällistä joululahjaa Tavaran valmistaminen kuluttaa aina luonnonvaroja ja tuottaa päästöjä. Usein ihmisillä myös...
Tänä jouluna kokataan kinkkua japanilaiseen tapaan misotahnan, piparjuuren ja pekonin kera. Kunnon maatiaispossusta valmistetut...