Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliTänä vuonna joulupöydässä hurmaavat kasvislisukkeet, joiden mausta ei koskaan arvaisi niiden olevan superhelpot...
Joulu se jo jolkottaa! Tänä vuonna huomiota kannattaa kiinnittää astetta vihreämpään joulun viettoon. Satokausikalenterista...
Britakakku on perinteisesti kesäinen herkku, mutta tämä rullalle kääräisty marenkikakku sopii mainiosti joulun aikaan!...
Joulun ajan kahvipöytä kaipaa astetta parempaa tarjottavaa! Näyttävä granaattiomena-rahkakakku on täydellinen tarjottava: kaunis,...
Mistä on pikkujoulukauden kaunein kuusi rakennettu? Voitaikinasta, salsasta ja granaattiomenan siemenistä tottakai! Tulevan...
Marraskuu kääntyy joulukuuksi joten joulutunnelmointi on virallisesti ajankohtaista. Nyt pitäisi vielä keksiä mitä pukinkonttiin...
Frex tarjoaa kotikokkien saataville ainutlaatuisen valikoiman puhtaita, maukkaita ja ympäristöystävällisesti tuotettuja perunalajikkeita. Perinteisin viljelymenetelmin...
Juuri mullasta nostetut, houkuttelevasti höyryävät uudet perunat ovat alkukesän kohokohta ja juhannuksen juhlaruoka....