Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliMonet vanhemmat tuskailevat saman asian kanssa: miten saada lapset syömään muitakin vihanneksia, kuin vain...
Ota kaikki irti parsan lyhyestä sesongista! Höyrytä, keitä, paista, paahda, grillaa ja marinoi - kaikki sallittua oli se sitten valkoinen tai vihreä parsa.
Helmikuussa lanseerasimme yhdessä Food Market Herkun kanssa supersuosituksi nousseen Satokausi-koulun! Tällöin jaoimme kasvisten ilosanomaa...
Kasvikset ovat tärkeä osa täysipainoista ruokavaliota aina vauvasta vaariin. Vaikka lapset ovat luonnostaan uteliaita,...
Välipalat ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Kehittelimme yhteistyössä Valion kanssa kaksi raikasta välipalaa, joista...
Keväästä alkaen Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Olemme tänä vuonna tykittäneet sosiaalisen median kanaviimme toinen toistaan herkullisempia kasvisreseptejä! Vuoden alussa lanseerattuun...
Kevään hittirisotossa maistuvat raikas sitruuna ja aromaattinen fenkoli. Vinkeillämme onnistut valmistamaan täydellisen risoton!...