Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliMaaliskuun Satokausi-kasviksista monelle ehkä tuntemattomin on intilaisessa keittiössä paljon käytetty maustekasvi kurkuma. Kurkuman löydät...
Keväästä alkaen Satokausikalenterin blogi saa täydennystä puutarhan puolelta! Oletko koskaan miettinyt mistä salaattisi tulee...
Satokausikalenterin tiimi oli torstaina ensimmäistä kertaa ikinä kaupan hevi-osastolla maistattamassa sesongin parhaita makuja ja...
Tällä viikolla juhlistettiin uudistunutta Food Market Herkku Tapiolaa ja samalla julkaistiin upouusi, värikäs ja...
Vihreiden papujen sesonki on lyhyt, mutta se iloksemme jatkuu pakastimessa. Pakastetut pavut sopivat moneen...
Oranssilihainen papaija maistuu sellaisenaan tai kokeile sitä kuumennettuna.
Eksoottisista hedelmistä kannattaa nauttia nyt! Värikkäät hedelmät ovat listattu vuoden 2019 ruokatrendiksi ja ne...
Värikäs ruoka piristää yhdessä lisääntyvän auringon valon kanssa! Kehittelimme iloisen värisen, terveellisen ja...