Raikkaat, mehevät ja rouskuvat kasvikset kuuluvat ehdottomasti kesän ruokapöytään – ja mikä parasta, ne voivat olla 100 % kotimaisia. Jos mielit vihanneksia, jotka ovat aina tuoreita, maukkaita, kotimaisia ja tasalaatuisia: valitse ylpeydellä kotimainen vaihtoehto: Närpiön Vihannes! Tämän artikkelin vinkeillä kokkaus on helppoa, herkullista ja kotimaista. Närpiön Vihannes kasvattaa...
Lue artikkeliKesäkuu tuo tulleessaan varsinaiset Satokausi-kasvisten kesähitit, nimittäin tässä kuussa parasta just nyt ovat tummanpunaiset...
Salaatit maistuvat kesällä! Raaka-aineet ovat parhaimmillaan ja usein tekee mieli kevyttä ruokaa. Salaattienkin...
Monissa perheissä painitaan saman ongelman kanssa: kalaa pitäisi syödä enemmän. Yleensä kalasta pitävät...
Kesällä ruokakin maistuu paremmalta pihalla! Ja mikä olisikaan lapsille mieluisampaa pöperöä, kuin kotigrillissä valmistetut...
Tänä kesänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Burgeri on parhaimmillaan kesällä, kun sekä sämpylät, että täytteet voi käyttää grillin kautta. Meiltä...
Vuoden kuumin kakkusesonki on täällä, samoin kuin kauan odotettu persikoiden aika. Kehittelimme helpon,...
Kuinka hurmata vieraat ja viedä kielen mukana mennessään myös silmät, nenä ja korvat? Valmistamalla...