Lettutaikina taipuu täyttäväksi ruoaksi, kun taikinaan lisätään raejuustoa ja räiskäle täytetään kanalla sekä sesongin kasviksilla. Kaasupolttimen ja teräspannun avulla valmistat läheisille maittavan aterian uskomattoman helposti. Lettupannu kaikkeen ruoanlaittoon Lettutaikina valmistuu kesällä tämän tästä, ja se jos mikä on hyvä syy kokata ulkona. Muurikan kätevän kaasupolttimen avulla järjestät läheisille lettukestit,...
Lue artikkeliCottage pie on brittiläinen klassikkoruoka, jossa yhdistyvät tuhti jauhelihakastike ja maukas perunamuussi. Se...
Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.
Kasvisten pakastaminen on järkevää. Sesonkiruokailussa ja suomalaisessa ruokakulttuurissa säilömisellä on ollut aina merkittävä rooli....
Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...
Maaliskuun Satokausi-kasviksista monelle ehkä tuntemattomin on intilaisessa keittiössä paljon käytetty maustekasvi kurkuma. Kurkuman löydät...
Keväästä alkaen Satokausikalenterin blogi saa täydennystä puutarhan puolelta! Oletko koskaan miettinyt mistä salaattisi tulee...
Satokausikalenterin tiimi oli torstaina ensimmäistä kertaa ikinä kaupan hevi-osastolla maistattamassa sesongin parhaita makuja ja...
Tällä viikolla juhlistettiin uudistunutta Food Market Herkku Tapiolaa ja samalla julkaistiin upouusi, värikäs ja...