Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliLapset ja kasvikset ovat ruoka-alan ”kuuma peruna”, jota monet eri tahot ovat yrittäneet ratkaista....
Haluatko syödä lisää kasviksia? Kukapa ei! Olemme Satokausikalenterilla olleet kasvisten asialla jo vuodesta 2013...
Tykkäätkö sinäkin hummuksesta? Kysyimme Instagramissa tällä viikolla ideoita hummus-ruokiin ja vastaanotto oli lievästä sanottuna...
Kenties helpoin ja herkullisin tapa käyttää satokauden vihanneksia ja hedelmiä, on pyöräyttää niistä raikas...
Syksy saapui ja sen mukana vuoden maukkain sesonki: tatteja on juuri nyt metsät pullollaan...
Joko olet kuullut käynnissä olevasta Hävikkiruokaviikosta? Haastoimme viikon alussa joka iikan liittymään mukaan haasteeseen...
Tällä viikolla vietetään kansallista Hävikkiviikkoa, joka nostaa esiin valitettavan ilmiön meidän kulutustottumuksissamme. Tutkimusten mukaan...
Joko olet kuullut Sirkkiksestä? Kuuden nuoren turkulaisen perustama Entis-yritys toi syyskuun alussa markkinoille kiinnostavan...