Lantun käyttö puhuu ruokakulttuurimme, ympäristömme ja kotimaisten kasvisten käytön lisäämisen puolesta – on siis...
Voimakkaanmakuinen valkosipuli, raikas kevätsipuli, aromikas salottisipuli ja perinteinen keltasipuli – eri sipulilajikkeita on valtava...
Bataatin kirkkaan oranssi väri houkuttelee ja monipuoliset käyttömahdollisuudet nostavat tämän yhdeksi suosikkimukuloista. Bataatista valmistuu...
Syksyiset ilmat viilenevät ja tuovat tullessaan ensimmäiset yöpakkaset – on ruusukaalin aika loistaa. Ruusukaali...
Mukulasellerin rosoisen kuoren alta paljastuu aromikas juures. On aika nostaa juurekset maasta ja niiden...
Syksyisin Suomen metsät punertavat puolukasta – maamme tärkeimmästä luonnonmarjasta. Innostus marjastusta kohtaan on selvästi...
Syksy on juuresten juhlaa! Kaunis ruska tekee tuloaan ja kotimaisten juuresten satoa kerätään vähintään...
Lähiruokapäivää vietetään 11.9.2021 ja haastamme kaikki suomalaiset mukaan omalle makumatkalle. Kiersimme ennakkoon neljä...