Kasvistieto

Kasvistieto

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis veriappelsiini esittelyssä.

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis veriappelsiini esittelyssä.

Helmikuun toinen Satokausi-kasvis, veriappelsiini, on ollut varsinainen some-hitti viimeiset pari vuotta. Sitä voisi melkein kutsua "hedelmien parsaksi", sillä niin odotettu on tämän sitruksen sesonki.

Sesongin jännittävin – Sitruksinen silakkaleipä

Sesongin jännittävin – Sitruksinen silakkaleipä

Helmikuussa herkutellaan sitruksilla! Leivän päälle pääsee Satokausi-kasviksista appelsiini, mutta myös jännittävä uutuus, lila bataatti....

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis bataatti esittelyssä

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis bataatti esittelyssä

Tärkkelyspitoinen bataatti on monipuolinen raaka-aine, joka tykkää lämpimästä. Kokeile rohkeasti myös violettia tai valkoista bataattia.

Lämmin tuulahdus kaukomailta: eksoottinen hedelmäsalaatti kookosliemellä

Lämmin tuulahdus kaukomailta: eksoottinen hedelmäsalaatti kookosliemellä

Eksoottiset hedelmät ovat parhaimmillaan juuri nyt ja ne tuovat kaivatun henkäyksen lämpöä keskitalven...

Muista kotimaiset juurekset! – Herkullinen maalaispata

Muista kotimaiset juurekset! – Herkullinen maalaispata

Kotimaiset juurekset ovat olennainen osa sesonkiruokailua myös talvella. Varastoinnista huolimatta juuresten ympäristövaikutukset ovat maltilliset...

Kermainen madekeitto karamellisoidulla sipulilla

Kermainen madekeitto karamellisoidulla sipulilla

Satokausikalenteri ♥ Valio Luomu Tästä alkaa Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan...

Näin syöt helposti Satokausien mukaan

Näin syöt helposti Satokausien mukaan

Haluaisitko syödä yhä kasvispainotteisemmin ja Satokausia noudattaen? Ainostaan hevi-osaston tuorekasviksiin ei tarvitse suinkaan tyytyä,...

Helpot punakaalipihvit

Helpot punakaalipihvit

Tammikuun Satokausi-kasvikset punakaali, sweetie ja appelsiini ovat olleet jo tarkemmassa esittelyssä ja nyt aika...

Tutustu kategorioihimme: