Satokausi-perheeseen alkukesästä liittynyt roseeviini on vakiinnuttanut paikkansa kasvisruokien lyömättömänä liittolaisena. Lämmin ja satoisa kesä...
Lähellä tuotettu ruoka on vastuullinen valinta. On trendikästä tietää, mistä ruoka tulee, kuka sen...
Arjen kiireiden pyörteissä nopeille luottoresepteille on aina tilausta. Lempeän chilinen vegepyttipannu valmistuu rivakasti...
Karviainen on aikoinaan nimetty ”pohjolan viinirypäleeksi” – eikä suotta! Karviaiset ovat mehukkaan maukkaita ja...
Suippokaali on muita kaaleja makeampi lajike ja rakenteeltaan löyhempi kuin keräkaali. Väriltään se voi...
Chilit ja kirjava joukko toistaan mielenkiintoisempia chililajikkeita ovat olleet trendikkäitä jo pitkään. Innokkaimmat kotipuutarhurit...
Tuore maissi on loppukesän parasta herkkua. Valmista auringonkeltaisista tähkistä mainioita maissiribsejä, jotka saavat muhkeaa...
Nuotiolla valmistuu nopeat ja helpot nuotionektariinit. Kesällä maukkaiden kasvisten lisäksi sesongissa on myös retkeily....