Karviainen on aikoinaan nimetty ”pohjolan viinirypäleeksi” – eikä suotta! Karviaiset ovat mehukkaan maukkaita ja...
Suippokaali on muita kaaleja makeampi lajike ja rakenteeltaan löyhempi kuin keräkaali. Väriltään se voi...
Chilit ja kirjava joukko toistaan mielenkiintoisempia chililajikkeita ovat olleet trendikkäitä jo pitkään. Innokkaimmat kotipuutarhurit...
Tuore maissi on loppukesän parasta herkkua. Valmista auringonkeltaisista tähkistä mainioita maissiribsejä, jotka saavat muhkeaa...
Nuotiolla valmistuu nopeat ja helpot nuotionektariinit. Kesällä maukkaiden kasvisten lisäksi sesongissa on myös retkeily....
Innovatiivisesti työstettyjä villiyrttejä, kesäkasviksia ja tuoreilla marjoilla koristeltuja cocktaileja järvimiljöössä. Tätä kaikkea tarjoaa Hämeenlinna,...
Lomalla lounaaksi syödään pizzaa! Eikä mitä tahansa pizzaa, vaan hunajalla höystetyillä naattiporkkanoilla, runsaalla rakuunalla...
Vegaaninen uutuusviini Satokausi Rosé korostaa tuoreiden kasvisten herkkiä makuja ja tekee kesäisistä ruokailuhetkistä piirun...