Sesonkiherkut

Uusimmat artikkelit

Viikunapizzaa ja pikkelöintiä

Viikunapizzaa ja pikkelöintiä

Viikunoiden lyhyt sesonki on N-Y-T nyt! Noista omalaatuisen makeista pienistä hedelmistä kannattaa nauttia ihan...

Retroherkun paluu – kerroskiisseli on ihana jälkiruoka tai välipala

Retroherkun paluu – kerroskiisseli on ihana jälkiruoka tai välipala

Kuluvan vuoden aikana lohturuokaa on saattanut kaivata tavallista useammin. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä...

Tyrnijuustokakku halloweenin kahvipöytään

Tyrnijuustokakku halloweenin kahvipöytään

Tyrnijuustokakku on kauniin oranssi ylistys kirpeälle tyrnille, makealle valkosuklaalle ja ihanan happamalle tuorejuustolle....

Miksi juuri peruna on löytänyt tiensä suomalaisiin ruokapöytiin

Miksi juuri peruna on löytänyt tiensä suomalaisiin ruokapöytiin

Suomalaiset tunnetusti rakastavat perunaa. Syömme perunaa niin arkena kuin juhlanakin, useimmat jopa joka päivä....

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...

Sesonkiherkut kuuluvat kesään

Sesonkiherkut kuuluvat kesään

Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen...

Sitruunainen parsarisotto

Sitruunainen parsarisotto

Parsa on monelle kevään odotetuin kasvis, eikä syyttä. Parsa ja sitruuna ovat klassinen makukombo,...

Tutustu kategorioihimme: